Dania z jagnięciny

Specjalności Szefa Kuchni:

Nasza jagnięcina pochodzi z własnej ekologicznej hodowli na Mazurach. Specyfikacja gatunku naszych jagniąt pozwala na karmienie ich wyłącznie nieprzetworzoną żywnością, co sprawia, że mięso zachowuje naturalny smak i pozbawione jest sztucznych dodatków. Charakteryzuje się cienką warstwą tłuszczu, przez co jest polecana przez dietetyków jako doskonały element zdrowej diety. Jej wyjątkowy smak i ciemny kolor, przypominający dziczyznę, sprawiają, że jest ona ceniona przez koneserów kuchni na całym świecie. Dlatego nasza jagnięcina jest doskonałym wyborem dla tych, którzy poszukują niepowtarzalnych doznań kulinarnej przyjemności, nie rezygnując przy tym z dbałości o swoje zdrowie.

Dania z jagnięciny:

jagnięcina serwowana w kociołku/warzywa/pieczywo
sos grzybowy/kasza pęczak/modra kapusta/marchewka
Podawany na placku ziemniaczanym
złocista cebulka/surówki sezonowe/sos czosnkowo - tymiankowy
dla 4 osób i więcej - marynowany udziec jagnięcy/pieczone ziemniaki/kopytka/surówki sezonowe/ warzywa z patelni (wyłącznie na zamówienie, co najmniej 1 dzień wcześniej)

Rezerwacja stolików

tel. 697 379 231 / 604 678 958


Jak dojechać


Należy postępować zgodnie ze wskazówkami dojazdu do Hotelu Amazonka Conference & SPA od centrum miasta

1,7 km

Od centrum Ciechocinka

1,6 km

Od Tężni