Poczuj Ciechocinek w weekend!
Wyjątkowy weekendowy pobyt, który pozwoli odkryć uroki Ciechocinka.
Psia łapa nie płaci za pobyt
Bardzo lubimy zwierzaki i w związku z tym, nie pobieramy opłaty za ich pobyt, w naszym całorocznym luksusowym domku.
Czas na oddech
Idealny wybór dla osób, które chcą nabrać sił i zadbać o zdrowie
Pełna aromatu i charakteru dziczyzna z kujawskich lasów czy delikatna i soczysta jagnięcina z mazurskich pastwisk. To właśnie z tych składników powstają dania, które łączą w sobie smak tradycji z nuta nowoczesności.
Serwujemy również sery i inne lokalne specjały, tworzone z pasją przez sprawdzonych, regionalnych producentów.
Nad całością czuwa nasz Szef Kuchni Rafał Cichocki, który z dbałością o każdy detal komponuje dania pełne smaku, elegancji i sezonowej świeżości.
Zapraszamy w kulinarną podróż, w której królują świeże, zielone szparagi!W nowym sezonowym menu czekają aromatyczne propozycje, takie jak szparagi w kremowym sosie gorgonzola czy szparagi z czosnkiem i sadzonym jajkiem.Nie zabraknie też wiosennych inspiracji z pomidorkami koktajlowymi i chrupiącą bagietką, lekkich, świeżych i pełnych smaku.
Nasza jagnięcina pochodzi z własnej ekologicznej hodowli na Mazurach. Specyfikacja gatunku naszych jagniąt pozwala na karmienie ich wyłącznie nieprzetworzoną żywnością, co sprawia, że mięso zachowuje naturalny smak i pozbawione jest sztucznych dodatków.
Charakteryzuje się cienką warstwą tłuszczu, przez co jest polecana przez dietetyków jako doskonały element zdrowej diety. Jej wyjątkowy smak i ciemny kolor, przypominający dziczyznę, sprawiają, że jest ona ceniona przez koneserów kuchni na całym świecie.