Sezon na szparagi Od 12 maja zapraszamy do skosztowania naszego nowego menu sezonowego. Przystawki Zielone szparagi zapiekane w sosie gorgonzola,podane z pomidorkami koktajlowymi i czosnkową bagietką.300g59Zielone szparagi z czosnkiem i sadzonym jajkiem, podane z cebulą, pomidorkami koktajlowymi, blanszowanym szpinakiem w emulsji maślanej, posypane prażonymi migdałami i serwowane z czosnkową bagietką. 300g592 jajka sadzone na młodych ziemniaczkach,podane z omastą boczkową, koperkiem i słodko-kwaśną mizerią.350g28 Wiosenne zupy z nowalijek Botwinka zaciągnięta śmietaną,z tłuczonymi ziemniakami i boczkiem. 300ml24Parzybroda na młodej kapuście, z warzywami i koperkiem. 300ml18 Danie główne Goloneczka z kością na młodej kapuście z koperkiem,podana z ziemniakami z patelni oraz chrzanem i musztardą. 350g do 400g z kością. 29Pstrąg tęczowy z dzikim brokułem i groszkiem cukrowym,podany na puree z batatów i sosem śmietanowym.200g 59Comber z jelenia na sosie z marynowanego pieprzu,podany z pieczonymi ziemniaczkami z rozmarynem, młodą marchewką i zieloną sałatą pak-choi. 200g 99 Pobierz menu